fbpx
/ /
Oribe Supershine Light Moisturizing Cream

Oribe Supershine Light Moisturizing Cream

48,00 

Luksusversio jätettävästä hoitoaineesta. Korkealaatuinen voide, joka kosteuttaa tehokkaasti hiuksia, rauhoittaa pörröisyyttä, lisää kiiltoa ja tekee hiuksista superpehmeät. Sopii erityisesti ohuille ja normaaleille hiuksille sekä pitkille hiuksille. Työstä kosteisiin hiuksiin, anna kuivua vapaasti, lisää tarvittaessa päivän aikana. 150 ml.

  • Korkeakiiltoinen jätettävä hoitoaine, joka parantaa kosteuden tasoa hiuksissa
  • Hiuksia latistamaton hoitoaine, joka sisältää lämpösuojan
  • Silottaa kaksihaaraisia, antaa hallittavuutta ja korjaa hiuksia

Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Soijaproteiinin biopolymeeri ehkäisee pörröisyyttä jättämättä kertymiä hiuksiin.

Vehnän aminohapot ja kasvisperäiset proteiinit auttavat hiusta säilyttämään kosteuden samalla lisäten kiiltoa ja parantaen kammattavuutta.

Moringansiemenuute, joka sisältää A- ja C- vitamiinit, parantaa luonnollista väriä ja kiiltoa.

Keratiini ja hydrolisoitu keratiini muodostavat proteiinisuojan suojaamaan hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta sekä lämpökäsittelyistä johtuvalta kuivumiselta ja vaurioitumiselta.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!