fbpx
/ /
Oribe Supershine Moisturizing Cream

Oribe Supershine Moisturizing Cream

58,00 

Luksusversio jätettävästä hoitoaineesta. Tämä voide kosteuttaa janoisimmatkin hiukset, taltuttaa pörröisyyttä, lisää kiiltoa ja tekee hiuksista superpehmeät. Sopii normaaleille ja paksuille hiuksille sekä erityisesti pitkille hiuksille. Työstä pieni määrä kosteisiin hiuksiin pituuksiin ja latvoihin. Anna kuivua luonnollisesti. Lisää tarvittaessa päivän aikana. 150 ml.

  • Intensiivinen, korkeakiiltoinen hiuksiin jätettävä hoitoaine
  • Silottaa kaksihaaraisia hiuksia, antaa hallittavuutta ja korjaa hiuksia
  • Parantaa kosteuden tasoa hiuksissa
  • Lämpösuoja

Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä samalla suojaten kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Soijaproteiinin biopolymeeri ehkäisee pörröisyyttä jättämättä kertymiä.

Vehnän aminohapot ja kasvisperäiset proteiinit auttavat hiusta säilyttämään kosteuden samalla lisäten kiiltoa ja parantaen kammattavuutta.

Moringansiemenuute, joka sisältää A- ja C-vitamiineja, parantaa luonnollista väriä ja kiiltoa.

Keratiini ja hydrolisoitu keratiini muodostavat proteiinisuojan suojaamaan hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta ja lämpökäsittelystä johtuvalta kuivumiselta sekä vaurioitumiselta.

Guinean Galangalin juuriuute antaa luonnollisen UV-suojan.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!