fbpx
/ /
Oribe Swept Up Volume Powder Spray

Oribe Swept Up Volume Powder Spray

49,00 

Tekstuurinen tyvikohottajapuuteri, joka lisää heti muokattavaa pitoa ja tyyliä. Sotkematon suihke luo vahvat kampaukset ja dramaattisen volyymin. Saavuta uusi ulottuvuus! Ravista ja suihkuta kuivien hiusten tyveen. Muotoile sormilla tai harjalla. 4,5 g.

  • Lisää höyhenenkevyttä volyymia ja nostetta tyveen
  • Antaa heti pitoa ja rakennetta muotoiluun ja kontrolliin
  • Innovatiivinen tuotepakkaus tekee perinteisesti sotkuisesta irtopuuterista helppokäyttöisen, hyvin kohdennettavan, ei-aerosolisen suihkeen
  • Keskimatta viimeistely
  • Ehkäisee hiusten katkeilua

Dermatologisesti testattu. Formuloitu ilman parabeeneja, sulfaatteja tai natriumkloridia. Väri- ja keratiiniturvallinen. UV-suoja hiuksille. Vegaaninen, eläinkokeeton cruelty free -formula ja gluteeniton.

Tuotesarja:

Oriben nimikkosekoitus (vesimeloni, kiinanluumu ja alppitähdenuute ) suojaa hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja keratiinin heikkenemiseltä, kuivumiselta, vaurioilta ja väriä haalistavilta vaikutuksilta.

Tapiokatärkkelys lisää heti volyymiä, rakennetta ja pitoa hiuksiin samalla poistaen rasvaisuutta ja epäpuhtauksia.

Hydrolisoitu kvinoa vahvistaa ja suojaa hiusta katkeilulta.

Hydrolysoitu apinanleipäpuunsiemenöljy, joka sisältää runsaasti A-, D-, E- ja F-vitamiineja, antaa antioksidanttisen suojan vapaiden radikaalien aiheuttamaa vaurioitumista ja kuivumista vastaan.

Sahapalmunhedelmäuute edistää hiusten ja hiuspohjan terveyttä sekä poistaa ylimääräistä rasvaisuutta.

Aloe vera kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa.

Kiitos!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!